Skip to content

EGYESÜLETÜNK

egyesuletunk3
egyesuletunk4

A Sportvarázs Sportegyesület azzal a céllal jött létre, hogy a nálunk korcsolyázó gyerekek számára a sport egész életüket elkísérő, örömteli élményt jelentsen.

Az egyesületet szülők alapították, akiknek gyermekei már néhány évvel korábban elkezdtek ismerkedni a szinkronkorcsolya világával. Hamar kiderült, hogy a szinkronkorcsolya mennyire csodálatos ága a műkorcsolyának. Egyesíti magában a műkorcsolya és a jégtánc szépségét, de csapatsport lévén összehozza az együtt korcsolyázó gyerekeket. A barátságok gyorsan szövődtek, a csapat jól szerepelt néhány versenyen, de a hétköznapokban hiányzott az öröm az arcokról. Ekkor fordult meg néhány lelkes szülő fejében, hogy lehetne ez másképp is és 2016 nyarán megszületett a Sportvarázs Sportegyesület.

Az egyesület az eredmények helyett a gyerekeket helyezi a középpontba. Felelős szülőként meggyőződésünk, hogy ha az edzéseken az életkornak és testi adottságoknak megfelelő fizikai fejlődésre és lelki egyensúlyra koncentrálunk, akkor a siker sem marad el.

E cél eléréséhez megfelelő szakemberekre van szükség. Szerencsére sikerült megnyerni az ügynek néhány rendkívül tapasztalt, gyerekcentrikus edzőt, akik könnyen tudtak azonosulni az egyesület filozófiájával. Számukra a sport életforma, a vidámság, a mosoly és a szeretet pedig belülről jövő természetes emberi tulajdonságok.

Maros-Zenezini Barbara és Zenezini Michael lendületükkel, jövőbe tekintő szemléletükkel, profizmusukkal, versenyrutinjukkal és sok éves nemzetközi tapasztalatukkal készítik fel a jövő bajnokait. Fontos számukra, hogy az edzéseken minden gyerek figyelmet kapjon, a haladó és a kezdő egyaránt.