Skip to content

EDZŐINK

sportmagic-logo-200-12
Maros-Zenezini Barbara szinkronkorcsolya
Maros-Zenezini
Barbara
vezető edző,koreográfus
Sikeres műkorcsolyázónk a Holiday on Ice szólistája, tudását, tapasztalatait boldogan adja át versenyzőinek. Színes egyénisége, koreográfiai készsége teszi egyedülállóvá edzéseit. A jégrevü világában volt lehetősége először egy szinkronkorcsolya elemekkel dúsított koreográfia betanulására.
Zenezini Michael szinkronkorcsolya
Zenezini
Michael

vezető edző, kondíciófejlesztő

Profi jégtáncosként, a francia nemzeti csapat tagjaként és nemzetközi versenyzőként a szakma legjobbjaitól szerzett tudását hozza el hazánkba vidám személyiségével. Jégtáncos korában találkozott először a szinkronkorcsolyázással. A svédországi Junior Olimpiai Játékokon való részvétel a legkedvesebb emléke.
Gal Daniel szinkronkorcsolya
Gál
Dániel

edző

5 éves kora óta korcsolyázik, jégtáncban többszörös magyar országos illetve nemzetközi bajnok. Kétszer szerepelt junior világbajnokságon, majd két szezont svéd színekben korcsolyázott. Ezek után 15 évig utazott és dolgozott különböző jégshow-kban a Holiday on ice, Disney on ice, és Royal Caribbean hajókon, mint adagio-párosozó. Célja megtanítani minél több gyermeket erre a csodálatos sportra.
Barath Mira szinkronkorcsolya
Baráth
Mira

balett tanár

„10 évig versenyszerűen műkorcsolyáztam. Miután abbahagytam ismerkedtem meg mélyebben a tánc világával. Azóta táncművészként dolgozom, főleg kortárs tánc vonalon. 3 éve tanítok klasszikus balettot műkorcsolyázóknak és szinkronkorcsolya csapatoknak egyaránt, ahol mind a korcsolyás, mind a táncos tapasztalataimat át tudom adni a fiatalabb versenyzőknek.”
Tölgyesi-Khell Cintia szinkronkorcsolya
Tölgyesi-Khell
Cintia

tánctanár

„Három éves korom óta táncolok. Balett, jazz, színpadi tánc, sztepp, versenytánc, hip-hop, salsa. Tv műsorokban, színházban, videó klippekben szerepeltem. Londonban éltem 3 évig. A család mellett ma is a tánc a nagybetűs szerelem. Küldetésem a tánc szeretetének és tudásának  átadása.”
Saidi Martin szinkronkorcsolya
Seidi
Martin

fitt, erőnléti edző

„10 év versenyszerű birkózás, 5 év különféle küzdő és labdás sportág áll mögöttem. Miután abbahagytam az élsportot rögtön tudtam, hogy a sport világában szeretnék elhelyezkedni. Ezért a tanulmányaim és a sportból hozott tapasztalataimmal immáron 5 éve edzősködöm. Elsődlegesen személyi edzésekkel foglalkoztam, majd 3 éve kezdtem élsportolók erőnléti munkájával foglalkozni, így ismerkedtem meg a jeges sportok specifikus erőnléti edzésével a jégkorongon keresztül. A célom, hogy a sportolókat sportág specifikusan fejlesszem erőben, állóképességben és koordinációban.”

ITT CSATLAKOZHATSZ!